Collectieve ZorgVoordeelPolis

zorgbanner

Basisverzekering van de ZorgVoordeelPolis staat in de top 3 laagste premies! 

Je hebt de nieuwe premie voor je zorgpolis 2015 al weer ontvangen! Je ziet dat de premie en het eigen risico voor 2015 is verhoogd. Een tegenvaller voor jou als consument. Betekent dat het voor jou bijzonder nuttig is om hier iets mee te doen? Ga VERGELIJKEN, want wie weet kan het met de collectieve ZorgVoordeelPolis nog veel goedkoper...

Een unieke collectieve zorgverzekering tegen een scherpe premie. Hoge dekking, ruime keuze uit 5 aanvullende verzekeringen én 3 tandartsverzekeringen met maximale korting.

Eenvoudig vergelijken

Vergelijk de ZorgVoordeelPolis met zorgverzekeringen van Menzis, De Friesland, Centraal Beheer Achmea, Delta Lloyd, Stad Holland, CZ en ONVZ en ontdek aan de hand van jouw persoonlijke wensen welke zorgverzekering het beste bij je past.

Collectieve zorgverzekering met

✓ Maximale wettelijk toegestane korting op basisverzekering
✓ Jouw eigen online omgeving
✓ Zorg app
✓ Scherpe premies
✓ Automatisch overstappen

Compleet-verzekerd.nl werkt voor de zorgverzekeringen samen met zorgspecialist AevitaeInformatie over vergoedingen en voorwaarden vind je hier.

Maximaal 25% korting

Particuliere schadeverzekering bij ons met maximaal 25% korting op de premie mogelijk. Sluit vandaag online jouw voordelige verzekering af.

Bereken je premie

Met de handige premieberekenaar kan jij snel en gemakkelijk je voordelige premie berekenen.

Vragen of opmerkingen?

Als je iets vragen hebt zijn wij je graag van dienst. Je kunt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bellen, de helpdesk van Compleet Verzekerd helpt je deskundig verder.