Pakket particulier

Bent je op zoek naar een vergelijking van verzekeringen? Stop dan maar met zoeken, en vul hier je persoonlijke gegevens in. Je kunt verzekeringen vergelijken van bijna alle verzekeraars.

Bij het vergelijken verzekeringen vergelijk je goedkope verzekeringen met elkaar en na het invullen van een paar vragen zie je o.a. de goedkoopste verzekeringen van de Europeesche verzekeringen en ons huismerk. Als je over wilt stappen naar het verzekeringspakket partuculieren dan gaan wij je huidige verzekeringen opzeggen.

De sociale verzekeringen zoals WA particulier zijn in het pakket opgenomen. Ook aanvullende verzekeringen kun je tegen de laagste premie berekenen. Deze online verzekeringen worden bij Voogd verzekeringen ondergebracht. De module verzekeringen online is eenvoudig in te vullen.

Losse verzekeringen in een verzekeringspakket onderbrengen is goedkoop. Alle particuliere verzekeringen worden met extra korting aangeboden in een pakket.

Maximaal 25% korting

Particuliere schadeverzekering bij ons met maximaal 25% korting op de premie mogelijk. Sluit vandaag online jouw voordelige verzekering af.

Bereken je premie

Met de handige premieberekenaar kan jij snel en gemakkelijk je voordelige premie berekenen.

Vragen of opmerkingen?

Als je iets vragen hebt zijn wij je graag van dienst. Je kunt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bellen, de helpdesk van Compleet Verzekerd helpt je deskundig verder.