Waarom Compleet Verzekerd (2)

  • Lage Premie
  • Tot 15% premiekorting
  • Meest klantvriendelijke verzekering
  • Snelle schadeafhandeling

Kampeerautoverzekering

Je kampeerauto wil jenatuurlijk goed verzekeren. In het buitenland- en in het binnenland. Wanneer je een kampeerauto koopt, ben je wettelijk verplicht om vanaf de dag dat het kenteken op uw naam staat een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Bij Compleet Verzekerd ben je hiervoor aan het juiste adres. Bij ons kun je de premies en voorwaarden van verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken, zodat u voordelig en goed verzekerd op vakantie kunt.

Meer informatie

Kom je er niet meteen uit? Heeft u vragen over een kampeerautoverzekering of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Maximaal 25% korting

Particuliere schadeverzekering bij ons met maximaal 25% korting op de premie mogelijk. Sluit vandaag online jouw voordelige verzekering af.

Bereken je premie

Met de handige premieberekenaar kan jij snel en gemakkelijk je voordelige premie berekenen.

Vragen of opmerkingen?

Als je iets vragen hebt zijn wij je graag van dienst. Je kunt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bellen, de helpdesk van Compleet Verzekerd helpt je deskundig verder.