Informatie Autoverzekeringen

Voor een onafhankelijke vergelijking van personenautoverzekeringen bent u bij Compleet Verzekerd aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan 25 verzekeraars. U vindt dus altijd een autoverzekering die bij uw wensen en behoeften past.

Hoe u uw auto het beste kunt verzekeren, hangt onder meer af van het bouwjaar en de waarde van uw auto. De waarde van een tweedehands auto (ook wel occasion genoemd) is vaak veel lager dan die van een nieuwe auto. De verzekeringspremie is ook afhankelijk van het merk auto. Daarnaast is de premie van een autoverzekering afhankelijk van waar u woont, de leeftijd van de bestuurder en het aantal schadevrije jaren. Als u student bent, krijgt u vaak extra korting.

Elke verzekeringsmaatschappij heeft andere voorwaarden en opties. Het kan dus veel voordeel opleveren om verzekeringen met elkaar te vergelijken.

Compleet verzekerd – uw mogelijkheden

Bij een autoverzekering heeft u de keuze uit drie dekkingen:

  • Aansprakelijkheidsdekking (WA)
  • Beperkt cascodekking (WA + Beperkt Casco)
  • Volledig cascodekking (WA + Casco)

Aansprakelijkheidsdekking

De WA-verzekering is wettelijk verplicht in Nederland en beschermt u tegen het risico van aansprakelijkheid. Als u een aanrijding krijgt waarbij u verantwoordelijk wordt gesteld, vergoedt deze verzekering alle letselschade en materiële schade die u bij anderen veroorzaakt. De kosten hiervan kunnen hoog oplopen. Met deze verzekering voorkomt u financiële problemen die hiervan het gevolg kunnen zijn.

Cascodekking

Een cascoverzekering kan worden afgesloten als aanvulling op de aansprakelijkheidsdekking. De cascodekking vergoedt schade aan de eigen auto. Het verschilt per verzekeringsmaatschappij welke situaties vergoed worden. De hoogte van de premie van een volledig cascoverzekering is afhankelijk van de oorspronkelijke nieuwwaarde van de auto. Voor een beperkt cascodekking wordt meestal uitgegaan van de dagwaarde van de auto.

Bereken uw premie

U kunt op elk gewenst moment een autoverzekering afsluiten. Met onze vergelijkingsmodule vindt u altijd de laagste premie voor een verzekering die volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Klik hier voor een onafhankelijke vergelijking van uw mogelijkheden. U weet dan direct hoeveel u precies moet betalen en u kunt de voorwaarden van de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Daarna kunt u de autoverzekering van uw keuze meteen online afsluiten. De polis krijgt u na acceptatie toegestuurd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, heeft u een specifieke vraag over een van de verzekeringen of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Maximaal 25% korting

Particuliere schadeverzekering bij ons met maximaal 25% korting op de premie mogelijk. Sluit vandaag online jouw voordelige verzekering af.

Bereken je premie

Met de handige premieberekenaar kan jij snel en gemakkelijk je voordelige premie berekenen.

Vragen of opmerkingen?

Als je iets vragen hebt zijn wij je graag van dienst. Je kunt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bellen, de helpdesk van Compleet Verzekerd helpt je deskundig verder.